Alege abonamentul digital lunar

15 lei / lună

Plata se debitează lunar, la aceeași dată.
Poți renunța oricând.

Alege abonamentul digital anual

150 lei / an

Plata se debitează anual, la aceeași dată.
Poți renunța oricând.

Cumpără un abonament digital anual cadou

Introdu o persoană dragă în Comunitatea DoR.

150 lei

Plata se face o singură dată, valabilitatea abonamentului este de un an.

Abonamentul digital DoR

  • Include toate poveștile pe care le documentează reporterii DoR;
  • Vine cu newsletterul săptămânal dedicat exclusiv comunității, Stare de DoR;
  • Îți oferă acces la evenimente dedicate membrilor comunității;
  • Îți dă acces la ComunitateaDoR, un spațiu de conversație și networking pe Slack doar pentru echipa DoR și ceilalți membri din comunitate;
  • Include numărul curent și arhiva revistei în PDF,  în contul tău;
  • Îți oferă un playlist cu poveștile DoR în format audio, citite chiar de reporteri;
  • Te include în procesul editorial al DoR, pentru că te consultăm despre subiecte, abordări și întrebări;

De ce să te abonezi?

Suntem o publicație independentă care spune povești adevărate pentru a-și sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.

Publicăm despre echitate socială, violența în familie, educație, mediu, identitate, sănătate, antreprenoriat sau alte teme prezente în viețile noastre;

Urcăm aceste povești în revista tipărită, în site, în podcasturi, în newsletterele noastre sau la evenimentele precum DoR Live sau The Power of Storytelling – pe care le-am mutat în 2021, din cauza pandemiei.

Jurnalismul pe care îl facem a contribuit la schimbări legislative și a împins pe agenda publică subiecte esențiale în societatea noastră, precum violența în familie sau pregătirea orașelor pentru eventuale cutremure.

Pe dor.ro nu vei găsi bannere sau alte formate de publicitate online, pentru că nu face parte din modelul nostru de business și pentru că ținem la experiența cititorilor noștri;

Unde găsești toate revistele, agenda sau alte produse?

Găsești toate revistele (care mai sunt pe stoc) în print aici. Cu un abonament digital însă ai acces la toată arhiva, în format pdf. Agenda DoR de Scris și Ghidul 24/7 (Volumul V) sunt aici.

De ce am crescut prețul abonamentului anual?

Pandemia COVID-19 ne-a suspendat mare parte din activitățile care ne aduceau resurse pentru a face jurnalism: am amânat conferința The Power of Storytelling, nu am mai organizat spectacolele DoR Live, nu am mai putut face evenimente în țară și în diaspora, cum plănuiam la începutul anului.

În același timp, focusul muncii noastre s-a schimbat de la revista tipărită la jurnalism digital, care are costuri noi de dezvoltare pentru a putea oferi o experiență de citire bună. Și rămânem fideli principiilor noastre de a nu pune bannere publicitare pe site, tocmai pentru a nu altera experiența cititorilor.

Așa că, pentru a putea fi sustenabili, am crescut prețul abonamentului digital anual de la 110 la 150 de lei. El rămâne mai mic decât cel al abonamentului lunar (150 de lei față de 180 de lei pe an pentru cel lunar), dar diferența ne ajută să continuăm.

Cum ajungi în ComunitateaDoR pe Slack?

După ce cumperi un abonament digital primești un mail de bun venit în Comunitatea DoR, care include și link spre Slack-ul dedicat susținătorilor.

De ce nu te mai poți abona la revista tipărită?

Nu mai poți face un abonament cu print, dar poți comanda în continuare revista tipărită de pe site. O vom trimite celor care o comandă pe site, abonaților existenți până la expirarea* abonamentelor și o vom distribui în librării și puncte de difuzare a presei.

Pandemia ne-a făcut să accelerăm un proces pe care l-am început în urmă cu un an și jumătate: trecerea la o filosofie editorială digital-first, adică centrată pe site. Ne-a arătat și cât de vulnerabili suntem dacă miezul rămâne revista tipărită: curierii au fost suprasolicitați, iar librăriile și punctele de difuzare a presei în care distribuiam revista s-au închis.

De aceea am decis să renunțăm la abonamentul care include și revista tipărită și ne concentrăm de acum pe abonamentele digitale.

Fiecare număr va putea fi comandat, chiar și în avans, pe dor.ro/shop/reviste. Îl vom trimite spre tine cu aceeași grijă.

*Abonații pe viață vor primi revista câtă vreme vom exista.

Descoperă DoR / Despre DoR / Impact / Cum facem ce facem / Întrebări frecvente

Vrei să comanzi revista? Descoperă poveștile DoR și comandă cel mai nou număr.