Alege abonamentul digital lunar

5,00 lei / day

Plata se debitează lunar, la aceeași dată.
Poți renunța oricând.

Alege abonamentul digital anual

15,00 lei / lună

Plata se debitează anual, la aceeași dată.
Poți renunța oricând.

Cumpără un abonament digital anual cadou

Introdu o persoană dragă în Comunitatea DoR.

150,00 lei / year

Plata se face o singură dată, valabilitatea abonamentului este de un an.

Abonamentul digital DoR

  • Include toate poveștile pe care le documentează reporterii DoR;
  • Vine cu newsletterul săptămânal dedicat exclusiv comunității, Arcul Narativ;
  • Îți oferă acces la evenimente dedicate membrilor comunității;
  • Îți dă acces la ComunitateaDoR, un spațiu de conversație și networking pe Slack doar pentru echipa DoR și ceilalți membri din comunitate;
  • Include numărul curent și arhiva revistei în PDF,  în contul tău;
  • Îți oferă un playlist cu poveștile DoR în format audio, citite chiar de reporteri;
  • Te include în procesul editorial al DoR, pentru că te consultăm despre subiecte, abordări și întrebări;

De ce să te abonezi?

Suntem o publicație independentă care spune povești adevărate pentru a-și sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.

Publicăm despre echitate socială, violența în familie, educație, mediu, identitate, sănătate, antreprenoriat sau alte teme prezente în viețile noastre;

Urcăm aceste povești în revista tipărită, în site, în podcasturi, în newsletterele noastre sau la evenimentele precum DoR Live sau The Power of Storytelling – pe care le-am mutat în 2021, din cauza pandemiei.

Jurnalismul pe care îl facem a contribuit la schimbări legislative și a împins pe agenda publică subiecte esențiale în societatea noastră, precum violența în familie sau pregătirea orașelor pentru eventuale cutremure.

Pe dor.ro nu vei găsi bannere sau alte formate de publicitate online, pentru că nu face parte din modelul nostru de business și pentru că ținem la experiența cititorilor noștri;

Unde găsești toate revistele, agenda sau alte produse?

Găsești toate revistele (care mai sunt pe stoc) în print aici. Cu un abonament digital însă ai acces la toată arhiva, în format pdf. Agenda DoR de Scris și Ghidul 24/7 (Volumul V) sunt aici.

Cum ajungi în ComunitateaDoR pe Slack?

După ce cumperi un abonament digital primești un mail de bun venit în Comunitatea DoR, care include și link spre Slack-ul dedicat susținătorilor.

De ce nu te mai poți abona la revista tipărită?

Nu mai poți face un abonament cu print, dar poți comanda în continuare revista tipărită de pe site. O vom trimite celor care o comandă pe site, abonaților existenți până la expirarea* abonamentelor și o vom distribui în librării și puncte de difuzare a presei.

Pandemia ne-a făcut să accelerăm un proces pe care l-am început în urmă cu un an și jumătate: trecerea la o filosofie editorială digital-first, adică centrată pe site. Ne-a arătat și cât de vulnerabili suntem dacă miezul rămâne revista tipărită: curierii au fost suprasolicitați, iar librăriile și punctele de difuzare a presei în care distribuiam revista s-au închis.

De aceea am decis să renunțăm la abonamentul care include și revista tipărită și ne concentrăm de acum pe abonamentele digitale.

Fiecare număr va putea fi comandat, chiar și în avans, pe dor.ro/shop/reviste. Îl vom trimite spre tine cu aceeași grijă.

*Abonații pe viață vor primi revista câtă vreme vom exista.

Despre DoR / Impact / Cum facem ce facem / Întrebări frecvente

Vrei să comanzi revista? Descoperă poveștile DoR și comandă cel mai nou număr.