Alina Șincu

Asistent de producție Pe Bune

Cred în puterea poveștilor nespuse, a lucrurilor despre care se vorbește în șoaptă. DoR este o colecție de astfel de povești, cărora le putem da o voce cu ajutorul tău, dacă ne susții.

Ana Maria Ciobanu

Reporter

Pentru mine, jurnalismul înseamnă să înțeleg cum e să trăiești viața altora. Credeam că doar actoria îmi poate da asta, apoi am descoperit că jurnalismul o face mai bine, pentru că aici trăiești vieți adevărate. Susține DoR ca să pot spune și trăi aceste povești în continuare.

Anca Vancu

Reporter

Cele mai multe lucruri pe care le știu despre viață și despre lume le-am învățat făcând jurnalism. Și cred că e un privilegiu să pot da mai departe ce învăț și să le pot arăta oamenilor lumea și altfel decât se vede la televizor. La fel cum e un privilegiu să fim susținuți direct de cititori ca tine.

Anca Iosif

Reporter

Scriu ca să ies din părerile mele despre lume și ca să prind mai mult curaj pentru ea. Văd, ascult, încerc să dau un sens. Când devii susținător DoR, mă ajuți să dau un sens poveștilor care ne încurajează. Să acționăm. Sau să visăm.

Anca Țenea

Product Manager

Prima mea iubire a fost jurnalismul, iar a doua a fost digitalul. La DoR pot să le îmbin și să le fac să funcționeze în același organism, pentru ca poveștile bine spuse să ajungă la oamenii care au nevoie de ele. Susține-ne și tu pentru ca acest întreg să funcționeze cât mai bine.

Andreea Vîlcu

Newsroom Manager

Am ales DoR pentru că e un loc în care pot crește și mă pot exprima în siguranță, și în care oamenii se sprijină unii pe ceilalți. Dacă vrei să faci parte din comunitatea noastră de oameni care au grijă unii de alții, susține-ne.

Andreea Giuclea

Reporter

Iubesc meseria de reporter pentru privilegiul de a asculta oameni – în cazul meu, sportivi – povestindu-și viețile, obstacolele și emoțiile, pentru că prin poveștile celor din jur putem descoperi și înțelege mai bine comunitățile și lumile în care trăim și muncim. Dacă ne susții, ne ajuți să cunoaștem cât mai multe lumi.

Andreea Vrabie

Gazdă Pe Bune

Fac Pe Bune pentru că la un moment dat am simțit că sunt singura care are dificultăți în muncă și vreau ca alți oameni să nu se simtă așa. Susține-ne ca să pot face asta în continuare.

Carla Lunguți

Manager de comunitate DoR

Cel mai mult la munca mea îmi place că pot să vorbesc cu cei care ne susțin. Îmi dau sentimentul că facem ce trebuie și că nu suntem singuri când lucrurile devin complicate. Dacă vrei să faci parte din comunitatea noastră de oameni care au grijă unii de alții, susține-ne.

Cătălina Penciu

Gazda Omnivor

Îmi place să ofer perspective noi, care să ne ajute să ne dăm seama că de fapt, putem face orice ne punem în minte. Putem face asta împreună, cu susținerea ta.

Cătălina Albeanu

Digital Editor

Lucrez în jurnalism pentru că vreau să trăiesc într-o lume în care oamenii simt că au puterea să schimbe lucrurile în jurul lor atunci când vor, știu de unde să înceapă să facă asta și își pot învinge fricile pentru a putea da startul acestor schimbări. Susține-ne și tu să construim această lume.

Cristian Lupșa

Editor DoR

Tot ce fac în viață e ca să le ofer oamenilor posibilitatea de a-și trăi viața mai bine, mai implicat și mai aproape de alții. Vreau să livrez revelații despre cine suntem și cine putem fi de fapt. Susține-ne pentru ca împreună să putem construi în continuare acest spațiu în care să creștem toți.

Georgiana Ilie

Senior Editor

Vreau să fac lucruri care schimbă ceva și care îi ajută pe oameni să înțeleagă mai bine lumea și pe ceilalți. De aceea, pentru mine nu există loc mai bun decât DoR: aici poți să creezi ceva cu impact în lume și să faci tot timpul ceva nou, pentru că organizația este agilă și flexibilă. Susține-ne ca să schimbăm lumea împreună.

Ioana Burtea

Reporter

Jurnalismul mă ajută să ies din zona de confort și să întâlnesc oameni și situații la care n-aș avea altfel acces. Cred că asta îmi deschide mintea și sper că asta facem și pentru cititori. Dacă vrei să fii mereu provocat, susține-ne.

Irina Tacu

Reporter

Scriu povești adevărate despre oameni obișnuiți pentru că vreau să le ofer și altora ce simțeam eu când eram mică și citeam. Asta facem la DoR și avem nevoie de susținerea ta ca să continuăm.

Maria Bercea

Copy & Archive Editor

Jurnalismul e o muncă pe care o faci mai mult pentru ceilalți decât pentru tine, pentru că jurnalismul bine făcut e despre cititor, nu despre autor sau editor. Cu ajutorul tău pot să lucrez în continuare pentru cititorii noștri și să le ofer jurnalismul care ne face mai buni.

Marilena Tatu

Business Controller

Am fost mereu un om cu înclinație spre partea de real, dar adevărata plăcere a muncii mele a venit dintotdeauna din faptul că am contribuit la cauze. Și la DoR, prin munca mea susțin o cauză care e de folos societății. Susține-ne și tu ca să construim o lume mai bună împreună.  

Mihai Ciobanu

Front-end Developer

Mi-a plăcut mereu să desfac lucruri și să văd cum funcționează – așa am învățat să fac și site-uri. La DoR, îmi place că pot să ajut cu skillurile mele la construirea unui lucru folositor oamenilor. La fel poți ajuta și tu dacă devii susținător.

Nicoleta Coșoreanu

Gazdă Arcul Narativ

Jurnalismul este un pașaport pentru a intra în viețile oamenilor și în locuri în care n-aș avea ce căuta, dar și modul în care îi putem ajuta pe oameni să fie mai uniți și mai empatici, pentru că asta fac poveștile pe care le scriem, le arată că nu sunt singuri. Cu susținerea ta, putem face asta pentru mai mulți oameni.

Nicoleta Rădăcină

Gazdă Concentrat

Jurnalismul înseamnă, pentru mine, să ne strângem împreună în jurul aceleiași întrebări. Susține-ne ca să căutăm mereu întrebarea care ne unește.

Oana Filip

Reporter

Sunt o persoană curioasă și jurnalismul este una dintre puținele profesii în care ai scuza perfectă pentru a pune întrebări oamenilor pe care nu îi cunoști. Și nici nu cred că aș putea face altceva. Cu susținerea ta, pot să fac asta în continuare.

Oana Barbonie

Editor Vizual

Munca mea înseamnă să fiu o ancoră între ce scriu reporterii și ce văd cititorii pe site și în revistă. Și să dau o voce puștilor fotografi și ilustratori, să fim pentru ei școala care le spune „poți face asta”, nu „vii aici să te învățăm noi”. Hai să îi sprijinim împreună.

Oana Sandu

Reporter

Jurnalismul mă ajută să-mi înțeleg mai bine viața și să simt că prin ce scriu pot să aduc o schimbare reală în societate. Ajută-ne și tu să facem această schimbare, fii susținător DoR.

Sorana Stănescu

Senior Editor

Cred că oamenii au nevoie să înțeleagă mai mult din ce li se întâmplă, să aibă mai multă răbdare unii cu alții și să se asculte mai mult. Iar munca mea poate contribui la asta. Fii susținător DoR ca să pui umărul la crearea unei lumi care se ascultă.

Vlad Odobescu

Reporter

Îmi place să merg pe teren pentru că acolo se întâmplă lucruri și tot timpul sunt altfel decât mi le-am imaginat când am plecat la drum. Susține-ne să fim acolo unde se întâmplă lucrurile care contează pentru tine.