DoR vă cheamă la poză

Considerați anunțul de mai jos mărțișorul Decât o Revistă. Duminică, 07.03, avem nevoie de domnișoarele și doamnele…

Considerați anunțul de mai jos mărțișorul Decât o Revistă.

Duminică, 07.03, avem nevoie de domnișoarele și doamnele fane DoR pentru o desfășurare masivă de forțe (câteva zeci bune de oameni) în cadrul unei ședințe foto cu Alex Gâlmeanu. Ne vom distra între 10-15:00 la Opera Națională și nu putem realiza acest proiect fără voi.

Dacă țineți minte, acum câteva săptămâni am început să strângem nume de femei care mișcă România înainte. Această ședință foto va ilustra acel concept și ca ea să aibă succes, avem nevoie de voi, femeile care faceți lucruri și care vreți ca această țară să fie altfel.

Tot ce vă putem dezvălui e că nu e vorba de fotografii individuale, ci de fotografii cu un număr impresionant de participante. Vor fi făcute înăuntru, și singura cerință e să veniți la voi cu o bluză albă și una gri (sau geacă sau tricou sau orice). Tipul și materialul e irelevant. Fotografiile vor fi făcute de la înălțime; e doar o chestie de cromatică dominantă

Dacă puteți veni, confirmați pe dor@decatorevista.ro.

Te ajută ce ai citit? La DoR, credem că jurnalismul bun ne ajută să ne transformăm viețile. Oricât de imprevizibile par aceste vremuri, vom continua să scriem cu grijă și empatie, să căutăm soluții pentru a ne simți conectați și mai rezilienți. Împreună. Susține-ne munca.  


Acest articol apare și în:

DoR #2

Primăvară, 2010

Cumpără revista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *