Descoperă DoR
Dacă abia ai descoperit DoR, poți naviga prin poveștile din arhivă, poți citi despre misiunea și valorile noastre sau poți începe de la lista de mai jos. Publicăm reportaje, eseuri documentate, portrete, podcasturi și interviuri.
În pandemie, misiunea noastră rămâne aceeași: Spunem povești adevărate pentru a ne sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze. Pentru asta avem nevoie de cât mai mulți susținători. Susține-ne astăzi cu un abonament.

Pentru tine, ceva veșnic
În familia Popa, Sorin e tatăl, Loredana e mama, iar Huntington e boala genetică incurabilă care a schimbat ireversibil cursul vieții lor.

Cutremur în orașul vulnerabil
Un cutremur de 7,5 magnitudine va lovi Bucureștiul. Poate să vină oricând și nu facem tot ce-am putea ca să-i atenuăm urmările.

[Colectiv] Ce (ni) s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie
O reconstituire a nopții incendiului din Colectiv, ca să nu uităm ce li s-a întâmplat celor prezenți.

Echilibru. Cine a fost și ce ne-a lăsat Andreea Avramescu?
Indiferent de rolul în care era – colegă, șefă, iubită, fiică –, Andreea Avramescu știa că are mai multe de câștigat dacă joacă în echipă.

Împăratul Văii Plopilor
În lumea ursarilor n-a mai fost bărbat ca Tamango. Cu două linguri și o voce grunjoasă cum nu mai era niciuna, și-a câștigat faima în sat, în țară și în toată lumea. În 2011 zăcea la pat, slăbit și fără glas.

Halep, campioana fiecărui punct
Cum şi-a găsit Simona Halep echilibrul de care avea nevoie pentru a străluci pe teren.

Crima de la grădiniță
În ianuarie 2018, Nicoleta Botan a fost ucisă de soț, chiar în grădinița pe care o înființase. Cum s-a ajuns aici după 20 de ani de relație?

Selly Supreme
Selly are 18 ani, două milioane de fani pe YouTube și o mulțime de adolescenți care vor să fie ca el. Iată cum a ajuns aici.
De Irina Tacu
Fotografii de Alex Gâlmeanu
Timp de citire: 35 de minute
4 martie 2019

Înapoi la școală, pentru copii
Mădălina Solomon are alături de cinci ani un sat virtual de donatori care vor s-o scoată din sărăcie și s-o re-îndrepte către educație. Vor reuși?

Ce înseamnă un prieten bun?
Ani la rând n-am știut să fiu aproape de oamenii importanți din viața mea. Poate perioada asta să schimbe ceva? Un eseu despre prietenie.

În izolare, mi-am înțeles singurătatea și nevoia de ea
În relații am iubit, am fost fericită, dar mereu am vrut să fiu din nou single. În carantină mă întreb dacă aș putea fi și altfel.

Pe Bune #40: Răzvan Exarhu
Despre cum o gazdă radio poate facilita o discuție între oameni și despre cum o emisiune matinală poate fi un serviciu de utilitate publică.

#5 Elena Vlădăreanu
Mai poți fi creativă după ce naști? – o întrebare grea la care e greu să răspunzi cu da sau nu. Dar, oare e corectă?
Contribuie și tu la poveștile care vindecă.
Tot ce-am trăit în ultimii doi ani ne-a însemnat pe viață și va lăsa în continuare urme. La DoR vom continua să scriem despre suferințe individuale și colective, cum le înțelegem și le transformăm în surse de putere și încredere, cum reclădim ce nu mai e și cum găsim soluții la lipsurile și ineficiența sistemelor care ne trădează. Cumpără un abonament digital ca să ne susții misiunea.
Abonament digital lunar
15 lei / lună
Abonament digital anual
150 lei / an
Abonament digital cadou
150 lei / an