Omnivor, Povești, Newsletter

Chef Charles Michel: „Mâncarea este singura experiență în care toate simțurile vin împreună”

Un gastrofizician pasionat de artă vorbește despre importanța mâncării, la care ar trebui să ne conectăm de mici.


Fotografii de TEDxBucharest
Timp de citire: 5 minute
28 noiembrie 2019
Newsletter

Aici, La noi

Aici, La noi, va intra în inboxul tău o dată la două săptămâni, în ziua de luni. În el vei găsi povești de pe teren, articole publicate și conținut care ne-a făcut cu ochiul în ultima perioadă. Vrem să fie un mijloc de comunicare directă cu tine, așa că, așteptăm să ne scrii orice propunere sau întrebare ai avea.


Timp de citire: 2 minute
27 ianuarie 2019
Newsletter

Să vorbim despre violență în familie

Sunt Oana Sandu și sunt reporter la DoR. Anul acesta fac 15 ani de jurnalism, timp în care am intervievat probabil mii de oameni și am scris despre zeci de subiecte, printre care: sărăcie și discriminare, autism, box feminin, tezaure monetare sau urmărileincendiului Colectiv.


Timp de citire: 1 minut
7 ianuarie 2019
Newsletter

Omnivor

Un hub de food culture cu povești care aduc în prim plan istorie și antropologie, ingrediente și sezonalitate, traditii și new kids on the block, rețete-dar-nu-cum-le-știi, tehnici și știinta, și multe altele.


Timp de citire: 1 minut
3 septembrie 2017
Newsletter

unu:unu

Gândim newsletterul unu:unu ca pe o conversație sinceră între tine și un reporter sau editor din echipa DoR, mereu altul, pe o temă pe care o vom explora lunar. Vom produce conținut original și curatoriat despre eșec, curaj, bani sau vulnerabilități, subiecte care ne preocupă și ne aduc împreună. De aceea i-am spus „unu la unu”.


Timp de citire: 1 minut
3 septembrie 2017